Поддръжка

Размерът не е подходящ за Вас?

1. Замяна на размер/цвят/модел!

1.1 Може да изберете да промените размера на поръчания продукт или да направите замяна с друг цвят или модел.

СТЪПКА 1: Добавяте в количката продукта, който желаете да получите. Избирате форма за връщане (в най-долната част на сайта ни). Въвеждате имейл адрес и номера на поръчката Ви, която желаете да замените, след което избирате причината за връщане, количеството на модела, който връщате, опцията „Искам да заменя продукта“ и финализирате поръчката с бутон „Въведи“.

СТЪПКА 2: Опаковайте пратката във фолио или найлонов плик, за да избегнете повреда на кутията при транспортиране.

СТЪПКА 3: Ние ще обработим и изпратим поръчката Ви, когато получите новата пратка, ще трябва да предадете стара, която е във Вас. Моля да спазите следните условия:

 • Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние в което си ги получил;
 • Без да се носени;
 • Продуктите трябва да бъдат опаковани в допълнителна защитна опаковка (в фолио или найлонов плик);
 • С оригинални етикети.

1.2 Доколкото искате да направите замяна с друг модел или друг цвят, трябва да заплатите транспортните разходи със стойност от 10 лева.

Стойността на закупеният от вас артикул ще бъде приспадната от стойността на новия, който желаете да получите при замяната. В такъв случай ще заплатите разликата между цените на артикулите + транспортни разходи.

Доколкото имате нужда от почеве информации можете да се свържете с нас на телефон: 024 512 512 или на емайл info@udobni.bg.


2. Как да върна продукта?

2.1  След получаването на колета ще разполагате с 100 работни дни, за да върнете продукта. Връщането трябва да се усъществи в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на доставката, съгласно условията по чл.55, ал.3 от ЗЗП(Закон за защита на потребителя), но при нас може да върнете артикулите до 100 работни дни.

Моля да спазите следните условия:

 • Продуктът трябва да бъде върнат в същото състояние, в което сте го получили (без следи от употреба и без нанесени повреди).
 • Кутията трябва да бъде опакована в допълнителна защитна опаковка (фолио или найлонов плик). Моля да опаковате пратката, така че състоянието на кутията да се запази същото, в което сте я получили (да няма тиксо или други продукти, които ще я повредят).
 • С оригинални етикети.


Сумите се възстановяват по банков път. Моля да ни изпратите имейл на  info@udobni.bg с необходимите данни:

 • Банкова сметка;
 • Трите имена на титуляра;
 • Името на банката;
 • Номер на поръчка;
 • Номер на товарителницата, по която сте изпратили пратката към нас; 

- Доколкото искате да върнете продукт/продукти, ще трябва да заплатите транспортните разходи. Ако връщането е за сметка на udobni, ние удържаме само 7 лв за транспортни разходи. 

- Ако повредите кутията, като не я опаковате, а директно залепите товарителницата върху нея, ще бъдете таксувани 7 лв.


2.2 Задължително е да залепите от външната страна на опаковката номера на поръчката, за да могат нашите служители да я обработят по лесно. Също така е задължително да запазите бележката от куриера, тъй като на нея има данни за товарителницата, които можем да използваме в случай на проблем. След като колета се върне при нас, сумата ще Ви бъде изплатенa на посочена от Вас банкова сметка до 14 работни дни.

2.3 Трябва да се свържете с куриерска фирма Speedy (1 7001 7001), за да изпратите колета към нас.

Адрес за връщане на продукти: Получател  udobni  - гр. Русе, бул. България 310.

Важно: udobni не приема колети изпратени с наложен платеж.


СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е ДО 14 РАБОТНИ ДНИ.


В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.


ВАЖНО!!!

3. ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ

3.1 Замяна на Размер - При първата замяна на размер на продукта от поръчката се заплаща 5 лева (доставка), ако искате да направите замяна още веднъж, ще трябва да заплатите транспортните разходи от 10 лева (доставка и връщане).  Куриерът ще ви достави новата пратка, с правилния размер, а ви ще му предадете стария колет  (без да се носени; продуктите трябва да бъдат опаковани в допълнителна защитна опаковка (в фолио или найлонов плик,  оригинални етикети).

3.2 Замяна с друг модел - Доколкото искате да направите замяна с друг модел или друг цвят, трябва да заплатите транспортните разходи със стойност от 10 лева.

След получаването на колета ще разполагаш с 100 работни дни, за да върнете продукт/и.

В случай, че имате проблеми винаги може да се свържете с нас и нашите служители ще Ви помогнат.

3.3 Доколкото искате да върнете продукт/продукти, ще трябва да заплатите транспортните разходи.


На разположение сме при нужда от съдействие, консултация или рекламация на закупени от нас продукти!