Поддръжка

Замяна на размер НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО!

Размерът не е подходящ за теб?

1. Замяна на размер/артикул/модел!

1.1 Можете да изберете да промените размера на поръчания продукт или да направите замяна с друг артикул.

СТЪПКА 1: Добавяте в количката продукта, който желаете да получите. Избирате форма за връщане (в най-долната част на сайта ни). Въвеждате имейл адрес и номера на поръчката Ви, която желаете да замените, след което избирате причината за връщане, количеството на модела, който връщате, опцията „Искам да заменя продукта“ и финализирате поръчката с бутон „Въведи“.

СТЪПКА 2: Опаковайте колета в пластмасова опаковка, която искате да върнете, за да избегнете повреда на кутията след транспортиране.

СТЪПКА 3: Ние ще обработим и изпратим поръчката Ви, когато получите новата пратка, ще трябва да предадете стара, която е във Вас. Моля да спазите следните условия:

  • Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние в което си ги получил;
  • Без да се носени;
  • Продуктите трябва да бъдат опаковани в допълнителна защитна опаковка (в фолио или найлонов плик);
  • С оригинални етикети.

1.2 Доколкото искате да направите замяна с друг модел или друг артикул, трябва да заплатите транспортните разходи със стойност от 10 лева.

Стойността на закупеният от вас артикул ще бъде приспадната от стойността на новият, който желаете да получите при замяната. В такъв случай ще заплатите разликата между цените на артикулите + транспортни разходи.

Доколкото имате нужда от почеве информации можете да се свържете с нас на телефон: 024 512 512 или на емайл info@udobni.bg.


2. Как да върна продукта?

2.1  След получаването на колета ще разполагаш с 100 работни дни, за да върнеш продукта. Връщането трябва да се усъществи в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на доставката, съгласно условията по чл.55, ал.3 от ЗЗП(Закон за защита на потребителя), но при нас може да върнете артикулите до 100 дни.

Доколкото искаш да върнеш продукта и да ти изплатим сумата чрез банков превод:

Трябва да ни изпратеш един имейл на адрес info@udobni.bg с необходимите данни:

  • Банкова сметка;
  • Трите имена на титуляра;
  • Името на банката;
  • Номер на пратката.

- Доколкото искате да върнете продукт/продукти, ще трябва да заплатите транспортните разходи.

- Ако повредите кутията, като не я опаковате, а директно залепите товарителницата върху нея, ще бъдете таксувани 7 лв.


2.2 Задължително е да залепиш от външната страна на опаковката номера на поръчката, за да могат нашите служители да я обработят по лесно. Също така е задължително за запазиш бележката от куриер, тъй като на нея има данни за товарителницата, които можем да използваме в случай на проблем. След като колета се върне при нас, сумата ще ти бъде изплатенa на посочена от теб банкова сметка до 14 работни дни.

2.3 Трябва да се свържеш с куриерска фирма Speedy (1 7001 7001), за да изпратиш колета към нас.

Адрес за връщане на продукти: Получател  udobni  - гр. Русе, бул. България 310.

Важно: udobni не приема колети изпратени с наложен платеж.


СРОКЪТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СУМА Е ДО 14 РАБОТНИ ДНИ.


В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.


ВАЖНО!!!

3. ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ

3.1 Замяна на Размер - Първата замяна на размер на продукта от поръчката е безплатна, доколкото искате да направите замяна още веднъж ще трябва да заплатите транспортните разходи от 10 лева.  Куриерът ще ви достави новата пратка, с правилния размер, а ви ще му предадете старият колет  (без да се носени; продуктите трябва да бъдат опаковани в допълнителна защитна опаковка (в фолио или найлонов плик,  оригинални етикети).

3.2 Замяна с друг модел - Доколкото искате да направите замяна с друг модел или друг артикул, трябва да заплатите транспортните разходи със стойност от 10 лева.

След получаването на колета ще разполагаш с 100 работни дни, за да върнеш продукт.

В случай, че имаш проблеми винаги може да се свържеш с нас и нашите служители ще ти помогнат.

3.3 Доколкото искате да върнете продукт/продукти, ще трябва да заплатите транспортните разходи.


На разположение сме при нужда от съдействие, консултация или рекламация на закупени от нас продукти!